ACTIVE TENERIFE TRADEKIT

Velkommen til Tenerife – herligt klima og aktiv ferie hele året rundt!

Uanset om du vil tilbringe din ferie med afslapning på stranden eller med at træne op til et maraton er Tenerife et oplagt valg. Med en årlig gennemsnitstemperatur på 23 grader og en vandtemperatur på 19-26 grader kan man udføre de fleste sportsaktiviteter på alle tidspunkter af året.

Øens forskellige mikroklimaer skaber mulighed for mange forskellige oplevelser på samme ferie – tag på vandretur over skyerne, mountainbike igennem den frodige skov eller nyd en solrig omgang golf.

Foruden de mange aktiviteter byder øen også på restauranter i verdensklasse, flotte strande, billedskønne byer og UNESCO-verdensarv.

Perfekt klima til aktiv ferie

På Tenerife er der forår hele året. Øen har en gennemsnitstemperatur på 23 grader, omkring 300 dage med solskin og totalt 3.000 solskinstimer årligt.

Øen er kendt for sine milde somre og relativt varme vintre samt den konstante sol – nærmest hele året.

Cykling & mountainbiking

Takket være Tenerifes behagelige temperaturer året rundt og store udbud af cykelruter, er øen et fantastisk træningssted for både professionelle cyklister og amatører.

Og vil man køre mountainbike, har øen mere end 200 km skovstier, der blot venter på at blive udforsket.

Vandring & løb

Tenerife har kilometer efter kilometer af naturskønne og afmærkede stier, hvor man kan opleve følelsen af komplet frihed i den friske luft.

Der er mange forskellige stier og ruter at vælge imellem – med varierende længde og sværhedsgrad.

Bjergtagende natur

Udforsk nationalparkerne, vandr over skyerne, opdag det fascinerende dyre- og planteliv og nyd naturlig skønhed i sin reneste form. Tenerife har mange forskellige landskaber på et meget begrænset område.

Se hvaler og delfiner

Tager man på tur på Tenerife, er der næsten 100 % sandsynlighed for at se hvaler eller delfiner i deres naturlige, frie habitat.

Havet ud for øen er hjemsted for øresvin og kortfinnede grindehvaler, der kan spottes langs kysten hele året.

Udforsk øen fra vandsiden

At sejle i kajak er den perfekte måde at opleve nogle af kystens hemmelige perler, der kun kan nås fra vandsiden.