5. oktober 2007
Få din egen kommunikationskonsulent

I Related har vi siden sommerferien haft stor succes med at tilbyde vores kunder at udleje en kommunikationskonsulent og tekstforfatter, som sidder ude i din virksomhed én dag om ugen og derfra kan tage hånd om din eksterne såvel som interne kommunikation.

Kommunikationskonsulenten
Kommunikationskonsulenten kan blandt andet:
•Udarbejde pressemeddelelser
•Producere kundecases
•Forfatte produktbeskrivelser og katalogtekster
•Skrive artikler til nyhedsbreve, kundemagasiner eller personaleblade
•Vedligeholde og opdatere hjemmesider og intranet med nyheder og tekster

Kommunikationskonsulenten sendes i marken med et solidt kompetencebagland i ryggen og har således konstant adgang til Relateds rådgivere og kommunikationsprodukter.

Ordningen omfatter som udgangspunkt en ugentlig arbejdsdag, men kan i perioder med spidsbelastning gøres mere omfattende i form af flere arbejdsdage eller ved indsættelse af en erfaren kommunikationsrådgiver, hvis der bliver brug for en særlig kommunikativ spidskompetence.

Kommunikationskonsulent hos Duba-B8
Duba-B8, der producerer og leverer totalløsninger inden for kontormøbler, har både en afdeling i Bjerringbro og København, og de har derfor fået en specialløsning, hvor kommunikationskonsulenten skifter mellem de to afdelinger:

- Vi har længe haft et ønske om at sende et nyhedsbrev ud til vores kunder og at gøre noget mere ved pressearbejdet, men vi har ikke haft tid til at få startet det op. Derfor er det en god løsning at have en kommunikationskonsulent siddende en gang om ugen. Kommunikationskonsulenten får et værdifuldt indblik i vores virksomhed, og vi er sikre på, at tingene bliver lavet, forklarer Nanna Sihm Christiansen, som er marketingkoordinator hos Duba-B8. 
 

In- og outsourcing

Rigtigt mange virksomheder kan med fordel koncentrere sig om deres kerneforretning – og outsource resten. Det kan man gøre på rigtigt mange måder.
Du kan fx få en kommunikationskonsulent ud én dag om ugen - eller i en periode, hvor det brænder på – til at varetage tekstproduktion og pressehåndtering. Du kan få en konsulent til at styre dine marketing-aktiviteter. Eller du kan hyre en projektleder ind for at styre et vigtigt projekt sikkert i mål.

Men outsourcing kan også være sparring og opkvalificering af dine medarbejdere, som via rådgivning og arbejdsdage hos os kan få sparring på deres opgaver og samtidig få indblik i, hvad der rører sig i kommunikationsverdenen.

Og har du brug for ét bureau til at styre og koordinere din kommunikation eller presseindsats i flere forskellige lande, kan løsningen være at hyre et lead agency, som står for det hele. Så har du kun én kontaktperson og slipper for al koordinering.

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...