Employer branding > Rekrutteringssites
 

Employer Branding

En lang rekrutteringsproces kan være enormt ressourcekrævende, men det kan også hurtigt blive dyrt at ansætte de forkerte medarbejdere.  Samtidig er der kamp om de kloge hoveder og dem med hænderne skruet rigtigt på, og mange HR-afdelinger har for længst måttet sande, at rekruttering i dag også handler om at ’sælge’ sin virksomhed og om at gøre arbejdspladsen attraktiv for at kunne tiltrække de bedste medarbejdere.

God employer branding bygger på autenticitet og troværdighed. Det handler ikke om at tegne et rosenrødt billede af din virksomhed, men om at give potentielle ansøgere et virkelighedsnært og appellerende billede af deres kommende arbejdsplads.

Skal det ske på et ordentligt grundlag, kræver det en gennemtænkt og langsigtet employer branding strategi, som sikrer den røde tråd i din rekruttering. Den kan i sidste ende spare dig og virksomheden for kostbare ressourcer.

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...