Representation > Messe- & eventdeltagelse
20. maj 2015

På MOBOTIX partnerkonference i Tallin

Relateds Kathrine Graugaard er netop hjemvendt fra den estiske hovedstad Tallin. Her deltog hun i det årlige MOBOTIX NPC (National Partner Conference) for Norden og Baltikum for at få indsigt i den tyske overvågningsgigants nyeste produkter og teknologier, møde MOBOTIX-partnere og samle input og ideer til fremtidige presseaktiviteter.
...
4. maj 2015

På TBEX-konference med bloggere og rejseindustrien

I slutningen af april deltog Related i TBEX-konferencen i Spanien. TBEX er stedet, hvor rejsebloggere fra hele verden mødes med professionelle inden for rejsebranchen for at tale om, hvordan bloggere, turistråd, flyselskaber og andre fra rejsebranchen kan samarbejde og få gavn af hinanden.
...
12. marts 2015

ITB Berlin bringer nye partnerskaber med sig

Med mere end 10.000 udstillere, 23.000 konferencegæster, 50.000 private besøgende og 115.000 branchegæster blev verdens største rejsemesse, ITB Berlin, igen i år en kæmpe succes. Relateds Henrik Koch var med på første række, da hele den internationale rejsebranche, der igen har gyldne dage, i marts samledes i den tyske hovedstad.
...
24. februar 2015

Feriestemning i Herning

Related deltog i weekenden på feriemessen Ferie for Alle i Herning for at mødes med samarbejdspartnere og repræsentere nogle af vores turismekunder. Messen forløb over al forventning, og de tre dage efterlod Relateds udsendte med utallige visitkort, nye bekendtskaber og trætte fødder.
...
16. februar 2015

Veloverstået roadshow bragte paradis til Norden

De fire nordiske hovedstæder dannedei sidste uge rammen om et vellykket roadshow for Maldivernes Turistråd. Arrangementet blev bl.a. afholdt på Den Blå Planet i København og Fjärilshuset i Stockholm, hvor de nordiske turoperatører fik mulighed for at møde hoteller og DMC’er fra Maldiverne og samtidig lære mere om den smukke paradisdestination.
...
10. november 2014

WTM messen slår igen alle rekorder - og Related var med

Igen i år var Related med på første række, da World Travel Market (WTM) – en af verdens største turisme og rejsemesser - fra den 3. november løb af stablen. For 35. gang blev messen afholdt, og med omkring 52.000 deltagere fra hele verden sprængtes alle hidtidige besøgsrekorder. ...
22. april 2014

Opstart af nyt samarbejde med Grækenland

Efter den succesfulde opstart på samarbejdet med Grækenland i forbindelse med feriemessen Ferie for Alle, fortsætter Related med den nordiske favoritdestination på kundelisten. Fremover skal Related varetage flere opgaver for Grækenland, heriblandt analyser og målinger af det nordiske marked.
...
 

Messe- & eventdeltagelse

 

I de fleste brancher spiller messer og events en vis rolle. Messer er et fantastisk springbræt til nye relationer og kunder. På messer møder man de vigtige personer og virksomheder i branchen, og man bliver opdateret på trends og nyheder. 

Som PR-bureau deltager vi ofte på messer for vores kunder. Især for vores turismekunder, der tit ikke er repræsenteret i Danmark. Som repræsentant på en messe kan vi koordinere møder, svare på henvendelser, arrangere events og meget mere.

Events kan være en god måde at lave PR på, og som PR-bureau kan vi koordinere, invitere og afholde events, der sætter din virksomhed på journalisternes dagsorden.

 

 
 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...