10. november 2014
WTM messen slår igen alle rekorder - og Related var med
Igen i år var Related med på første række, da World Travel Market (WTM) – en af verdens største turisme og rejsemesser - fra den 3. november løb af stablen. For 35. gang blev messen afholdt, og med omkring 52.000 deltagere fra hele verden sprængtes alle hidtidige besøgsrekorder.

Igen i år dannede ExCeL messecenter i London rammen for den fire dage lange rejsemesse, der er en af årets største begivenheder og en af de ledende B2B-messer i rejsebranchen. Messen stiller skarpt på nye rejsetendenser, erfaringsudveksling, opbygning af nye relationer og ikke mindst nye samarbejdsaftaler. Efter tre spændende og travle dage i den engelske hovedstad kunne Related takke af for i år med rygsækken fyldt med ny viden, nye relationer og en hel stak visitkort på relevante personer i branchen. 

Hele verden smeltet sammen i London
Sidste års besøgstal blev i år overgået med hele 7 %, og de 52.000 besøgende kunne nyde de mange spændende udstillinger i den enorme hal, der var inddelt efter kontinenter. 183 lande, inklusiv selv de fjerneste stillehavsøer, var præsenteret i messehallen, og omkring 5.000 messeudstillere brugte dagene på at drøfte nye aftaler og samarbejder. Arabiske sheiker, brasilianske sambadansere, afrikanske stammefolk og schweiziske skiløbere minglede sammen med slipseklædte mænd og kvinder i høje hæle og gav messehallen et helt særligt og eksotisk præg. Aftaler blev afsluttet, håndtryk blev delt ud og vigtige relationer blev knyttet. WTM skønner, at der i år blev indgået aftaler for omkring 2,5 millioner britiske pund – hvilket også overgår sidste års resultat. 
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...