11. oktober 2012
Vores nye studentermedhjælper er fundet
Related har fra oktober fået ny studentermedhjælper. Line Hessellund, der i gang med kandidatuddannelsen i Oplevelsesøkonomi, vil fremover være at finde på kontoret.

Line kommer trods sin unge alder med et imponerende CV, der blandt inkluderer erfaring fra Rambøll Danmark og Generalkonsulatet i New York.

Hos Related bliver Lines vigtigste opgaver bl.a. tekstforfatning, website-opdateringer, SEO, nyhedsbreve, research-opgaver og udarbejdelse af PR-rapporter.

Velkommen til Line!
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...