21. november 2011
Vores nye praktikant er fundet
Vi har i denne uge ansat Søren Thomsen som vores praktikant fra 1. januar. Søren er p.t. i gang med kandidatuddannelsen i Analytisk Journalistik ved Aarhus Universitet.

I Related har vi hvert halve år en praktikant tilknyttet. De kommer typisk fra Handelshøjskolens kommunikationsuddannelser eller Universitetet. Det kommende halve år er ingen undtagelse.

I sidste uge var der samtaler, og vi har netop ansat vores nye mand, Søren Thomsen, som starter hos os efter nytår.

Søren kommer fra Aarhus Universitet og er p.t. i gang med kandidatuddannelsen i Analytisk Journalistik ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Aarhus Universitet.

Vi glæder os meget til at byde ham velkommen på holdet.

Og så vil vi i øvrigt gerne benytte lejligheden til at sige tak for de ansøgninger, vi har modtaget. Vi er stolte over - og glade for - dem alle sammen. Også selvom vi kun har plads til en enkelt.

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...