12. marts 2013
Vores nye PR-konsulent er fundet
Den sidste måneds tid har vi i Related ledt efter en ny PR-konsulent, og efter en længere udvælgelsesproces med flere gode kandidater er søgningen nu indstillet.

På Vejle-kontoret er vi p.t. begravet i arbejde - rigtigt mange nye kunder og spændende projekter er kommet ind af døren i 2013.

Da en af vores PR-konsulenter samtidig har søgt nye udfordringer andetsteds, har vi i februar måned ledt efter nye, friske hænder, der er klar til at tage fat på arbejdet som PR-konsulent. Adskillige, gode ansøgninger er dukket op i indbakken den sidste måneds tid, og vi er meget glade for hver og en.

Flere velkvalificerede kandidater har været i spil, men vi har nu truffet vores valg og udvalgt den kandidat, vi mener matcher vores virksomhed, kultur og kunder bedst muligt. Vi glæder os derfor til at byde vores nye medarbejder Olav Leenborg Arnkjær velkommen.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...