7. februar 2017
Vores nye PR-assistent er landet
Hvis vi på Related havde haft vores egen landingsplads, ville vores nye praktikant helt sikkert have benyttet sig af den. Med fly direkte fra Singapore har Pia, en uge før praktikstart, fundet sin vej til hjem til Danmark – og Aarhus.

I sidste uge kunne vi i Related byde vores nye praktikant Pia velkommen på kontoret i Aarhus. Hun har netop skiftet tilværelsen under varmere himmelstrøg i Singapore ud med nye opgaver og udfordringer i den nordiske PR-branche.

Pia har en bachelorgrad i interkulturel markedskommunikation fra Copenhagen Business School.  Udover sin uddannelsesmæssige baggrund har hun også erfaring med både markedsføring og kommunikation fra tidligere jobs. Nu glæder hun sig til at dykke yderligere ned i projektkoordinering, pressemeddelelser, afrapportering og research som en del af Related-teamet.

Kommunikation på tværs af landegrænser
De sidste syv år har Pia haft sin daglige gang i storbyer som Berlin, København, Melbourne og Singapore, hvor hun både har studeret og arbejdet. Det har givet hende en bred kulturel indsigt, som hun håber kan komme hende til gode i det kommende arbejde med Relateds mange internationale kunder. 

- Jeg har glædet mig meget til at starte hos i Related. Jeg har længe haft et ønske om at få hands-on erfaring med bureaulivet og PR og kommunikation. Mine år i udlandet har lært mig at se kommunikation i et kulturelt perspektiv, og nu glæder jeg mig til at udforske den nordiske PR- og kommunikationsbranche med en international tilgang, siger Pia.

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...