14. marts 2012
Vi satte strøm til relationerne
Tusindvis af it- og teknologivirksomheder fra hele verden valfartede til årets CeBIT-messe i Hannover, hvor Relateds it-team ligeledes deltog. Vi er vendt hjem fra Hannovers pulserende messeliv med fornyet indsigt og inspiration. Og ikke mindst en række spændende relationer, vi skal følge op på.

CeBIT er en af verdens største computermesser med flere end 300.000 besøgende. Den finder sted hvert år i marts i Hannover, og i en uge bliver et væld af messestande flittigt besøgt af eksisterende og potentielle samarbejdspartnere, presse og it-interesserede private.

Related deltog på dette års CeBIT, og vi brugte messen til at opdatere vores brancheindsigt. Derudover brugte vi også kræfter på at pleje eksisterende relationer og etablere nye bekendtskaber. Vi oplevede stor interesse for muligheden for at oursource PR-funktionen til Related, der som lead agency kan få it- og teknologivirksomheders brands på dagsordenen i Norden.

Syv millioner forretningssamtaler
Vi gennemførte en række gode forretningssamtaler, og det var vi selvfølgelig ikke ene om. Tal fra arrangørerne peger på, at op imod syv millioner forretningssamtaler fandt sted under messen.

Teknologivirksomhederne ESET, Targus og SteelSeries, som Related samarbejder med, var også repræsenteret på messen, der i år havde særligt fokus på it-sikkerhed i en cloud computing-kontekst. Det handler om, at virksomheder i stigende grad overlader deres it-drift til eksterne leverandører.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...