7. august 2013
Tre nye ansigter i Related
Sommervarmen har lagt sig stabilt over Danmark – og for mange betyder det, at dagene går med solbadning, grill og svømmeture i havet. Også i Related er flere af vores kollegaer stadig på ferie. Men selvom vi endnu ikke er fuldt hold på kontoret, summer der af aktivitet rundt omkring ved skrivebordene. Og ved tre af dem sidder der nye ansigter - Hanna, Sara og Kathrine.

Ovenpå et rygende travlt forår i Related, har sommerferien været kærkommen. Vores turismeafdeling har vokseværk, og vi kunne i foråret tilføje både Singapore og Ecuador til vores kundeliste. Det betyder flere spændende arbejdsopgaver – og det kræver, at vi er flere hænder til at løfte dem.

Hanna Johansson:
I Related ønsker vi at styrke vores tilstedeværelse i nabolandet Sverige. Derfor har vi netop ansat Hanna, der har sine rødder i det svenske, nærmere bestemt i Göteborg. 
Hanna brænder for turisme på alle planer, og derfor er noget af Hannas sommer gået med at vise turister rundt i hendes hjemby gennem mere end ti år, Flensborg. 
Hanna har en Bachelor of Arts fra Syddansk Universitet og fra universitetet i Flensborg og har tidligere arbejdet med marketing og PR i hotelbranchen, ligesom hun også har erfaring med by-branding af Flensborg som rejsemål. Med svensk som modersmål og den store indsigt i hjemlandet kommer Hanna til at spille en vigtig rolle i styrkelsen af vores kunders synlighed og profil på det svenske marked.

Sara Haugaard:
Turismeholdet i Related bliver også tilført nye kræfter i form af Sara, der er én af vores to nye praktikanter. Sara studerer på sidste del af kandidatuddannelsen i Medievidenskab på Syddansk Universitet og har derudover en bachelor i International Virksomhedskommunikation med Spansk og Medier, hvor hun undervejs tilbragte et semester i Mexico og studerede mexicansk kultur og kommunikation. 
I år har sommeren budt på knap så eksotiske rejsemål for Sara, men efter en skøn ferie på Tunø, er hun nu klar til at tage fat på en masse turismekommunikation – om såvel eksotiske som knap så eksotiske rejsemål. Og med Ecuador som en af vores nye kunder vil Sara komme til at gøre flittigt brug af sine spanske gloser som bureauets nye – og eneste – spansktalende ansigt. 
 
Kathrine Graugaard:
For vores anden nye praktikant, Kathrine, er utallige lune aftener denne sommer gået med at læse krimier og grille skumfiduser i parken. Godt tanket op, tager hun nu fat på et halvt års semesterpraktik i Related, inden hun skal skrive sit speciale i Virksomhedskommunikation. 
Med sig i bagagen har Kathrine erfaringer fra forskellige sider af kommunikationsverdenen. Kathrine kommer nemlig fra en tidligere praktikstilling i den østjyske toiletsædeproducent, Pressalit og sidder som frivillig PR-ansvarlig ved Ungdommens Røde Kors i Aarhus. Derfor er hun vant til at formidle og afsætte budskaber og historier med vidt forskellige vinkler - hvad enten de omhandler softclose toiletsæder eller ferielejre for udsatte børn og unge. Det er blandt andet sådanne erfaringer, Kathrine vil trække på i Related, hvor hun primært kommer til at beskæftige sig med en god blanding af teknologikunder og kunder fra øvrige brancher. 
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...