5. november 2010
Tre nye ansigter i Related
Efteråret har budt på rygende travlhed i Related, hvor vi både jonglerer med store strategier og et væld af presseaktiviteter, nyhedsbreve og hjemmesider. Det har ført til glødende tastaturer, fokuserede hjerner og korte frokostpauser. Og til ansættelse af tre nye ministre på holdet – Søren, Louise og Pia.


Søren Tougaard
Normalt har en ny medarbejder første arbejdsdag en mandag – men efter et kort blik på den voksende bunke af opgaver bad vi Søren om at møde op til første arbejdsdag en fredag. Søren satte sig straks til tastaturet for at producere journalistiske tekster og aflaste vores øvrige kommunikationsspecialister med de mange kommunikations- og PR-opgaver. Med en uddannelse som journalist og erfaring fra JyskeVestkysten, Niras og Århus Kommune har Søren den rette værktøjskasse med i bagagen til – med sikker hånd - at fange den gode historie og formidle den til de rette medier og målgrupper.

Louise Seeberg
Jo mere travlt vi får, jo sværere bliver det at fastholde overblikket. Derfor ansatte vi i slutningen af oktober Louise, som igennem 12 år har ageret benhård projektkoordinator og teknisk assistent hos Skovbo Huse i Vejle. Den erfaring skal vi nu nyde godt af i Related, hvor Louise skal samle trådene og holde styr på de mange bolde, vi har i luften. Hun kommer blandt andet til at stå for vores PR-afrapporteringer og for meget af koordineringen med vores udenlandske samarbejdspartnere. Derudover skal hun styre den praktiske hverdag på kontoret med hård hånd og hjælpe projektlederen ved større opgaver.

Pia Sørensen
I september blev vi medlem af det globale PR-netværk Tourism Trademark, og i den forbindelse har vi valgt at udvide vores kompetencer på turismeområdet med Pia Sørensen, der er ansat som trade- og marketingspecialist. Hun skal fremover rådgive nye og eksisterende kunder inden for rejsebranchen. Pia har mere end 15 års erfaring fra hotel- og turistbranchen, og hun kan i kraft af sin erfaring, kompetencer og netværk rådgive vores kunder om, hvordan man som hotel eller destination samarbejder med - og bedst muligt udnytter - rejsebranchens forskellige aktører for at øge sine besøgstal, sin trafik og/eller indtjening.

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...