7. april 2011
To nye ministre på holdet
Related har vokseværk. Nye kunder kommer til, og eksisterende kunder ønsker hjælp til endnu flere opgaver.


Det giver travlhed på ministergangen i Vejle. Vi knokler med at udvikle strategier, skrive pressemeddelelser, trylle med hjemmesider etc.

Derfor har vi pr. 1. april ansat to nye ministre til at styrke bureauet både internt og eksternt.

Peter Bang Overby
I en af de tidligere nyheder på vores hjemmeside skrev vi, at vi jagtede en skarp tekstforfatter. Nu har vi fundet ham.

Peter er uddannet journalist og er rutineret i at skrive levende og læsevenlige linjer. Han har næse for den gode historie, for prioritering og for formidling til forskellige målgrupper.

Inden Peter blev udnævnt til minister, var han journalist og tekstforfatter hos Danmarks tredjestørste uddannelsessituation, VIA University College.

Læs mere om Peter her

Birgitte Stærke
De mange bolde, der er i luften i Related, skal Birgitte være med til at gribe. Hun er ansat som kontorets blæksprutte.

Birgitte er en mester i tal og regnskaber. Hun skal som bogholder holde styr på de økonomiske tråde i Related. Derudover skal Birgitte løse nogle administrative opgaver på kontoret.

Hun er uddannet regnskabsassistent fra et revisionsfirma, og hun kommer fra en stilling som administrativ medarbejder i Bo- og Rehabiliteringscenter Fogedvænget i Hedensted. 

Læs mere om Birgitte her
 

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...