5. oktober 2015
TechBrief 2015 afviklet med stor succes
I sidste uge kunne Related for tredje år i streg slå dørene op for TechBrief - den største fælles presseevent for teknologi-brands i Norden. I løbet af to dage blev 40 nordiske journalister præsenteret for spændende produktnyheder fra ni internationale brands fra forbrugerelektronikkens verden, og eventen vakte igen i år begejstring – både blandt brands og journalister.

Konferencelokalerne på Radisson Arlanda Lufthavn i Stockholm dannede rammen ved årets TechBrief, og lufthavnens dynamiske puls kunne mærkes helt ind i eventlokalerne, der summede af energi og spænding, da et stærkt hold af 30 repræsentanter fra de deltagende brands stod klar til at tage imod de fremmødte journalister.
  
Konceptet er enkelt – men effektivt: Journalister fra hele Norden bliver fløjet ind til en tætpakket dag, hvor de deltagende brands i løbet af formiddagen hver holder 20 minutters præsentation – et såkaldt ’brief’ – for den fremmødte presse. Efter frokost åbner dørene til eftermiddagens store produktudstilling, hvor der er rig lejlighed til at demonstrere produkter, diskutere trends og tendenser samt koordinere efterårets tests af produktnyheder.
 
Én dag – mange input
På eventens første dag deltog repræsentanter fra den danske og norske tech- og livsstilspresse, mens andendagen var forbeholdt svenske og finske journalister.
 
Det er tredje gang, vi afholder TechBrief – og første gang, det foregår på svensk grund. Grundidéen har fra starten været at skabe et eventkoncept, der imødekommer mediernes travle hverdag ved at give dem masser af input på bare én dag. Og det bliver godt modtaget af netop journalisterne:
 
- TechBrief er et godt koncept, der giver os journalister lejlighed til at lære både velkendte og knapt så kendte tech-brands bedre at kende. Det er en oplagt mulighed for at netværke med internationale brands, og jeg har fået gode idéer og kontakter til fremtidige artikler, fortæller Morten Sahl Madsen, test- og forbrugerredaktør på det danske IT-medie ComputerWorld.
 
Morten Sahl Madsen og de øvrige journalister fik ved årets TechBrief lejlighed til at møde et stærkt line-up af brands, der blandt andet talte TechBrief-debutanterne Logitech og Kingston Technology samt erfarne ”TechBrief-brands” som netværksproducenten NETGEAR, der benyttede TechBrief til at præsentere efterårets store produktnyheder.
 
- NETGEARs deltagelse på TechBrief betyder, at vi når en bred skare af journalister på meget kort tid, og det er ideelt for os. At Related har formået at samle 40 vigtige journalister er imponerende, og ligesom sidste år har det været en meget positiv oplevelse, fortæller Lionel Paris, der er direktør for produktmarketing i NETGEAR.
 
Veletableret eventkoncept
Også hos Related er der tilfredshed at spore oven på årets TechBrief:
 
- På bare tre år er TechBrief vokset til et veletableret eventkoncept. Interessen blandt både brands og journalister er steget støt, og når vi lige har pustet ud oven på dette års arrangement, går vi i gang med at planlægge TechBrief 2016, som vi allerede glæder os meget til, fortæller Henrik Koch, direktør og partner i Related. 
 
Se billeder fra TechBrief 2015 her.
 
 
Deltagende brands på TechBrief 2015:
LG
Logitech
Kingston Technology
BenQ
Creative
SanDisk
MOBOTIX
Synology
NETGEAR
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...