13. marts 2013
Svensktalende PR- og Travel Trade-konsulent søges
I Related søger vi en PR- og Travel Trade-konsulent inden for turisme med ansvar for det svenske marked - med start snarest muligt.

Vores turisme-afdeling arbejder med PR og markedsføring på hele det nordiske marked for kunder som Tjekkiet, Egypten, Kroatien, Norge, Marokko, Den Dominikanske Republik, Zimbabwe m.fl.

Vi håndterer både den overordnede strategiske planlægning og rådgivning - og de mere operationelle PR- og kommunikationsopgaver som fx presseture, workshops, pressemeddelelser, mediekontakt, nyhedsbreve og FAM trips. Derudover varetager vi en række traditionelle marketing-discipliner som medieplanlægning, events, messer, kampagner og brochurer, ligesom vi håndterer sekretariatsfunktioner.

Vi oplever en stadig tilgang af kunder og søger derfor nu en medarbejder, der kan supplere og udvide vores kompetencer på det svenske marked.

Du skal:
  • Stå for PR, marketing, salg, messer og events i Sverige og Finland for vores kunder 
  • Via din kontaktflade og netværk bidrage til at øge både vores nationale (Sverige) og internationale kundeportefølje inden for turisme 
  • Håndtere kontakten til svenske rejsebureauer, luftfartselskaber og andre aktører, der kan optimere kundernes markedsføring og salg 
  • Skrive pressemeddelelser og håndtere sociale medier samt pressekontakt til de svenske medier og bloggere for vores kunder
  • Bidrage med nye måder og initiativer til at markedsføre vores kunder i Norden
  • Kunne tale og skrive flydende svensk
Du har:
  • En mellemlang eller lang videregående uddannelse
  • Mindst fem års erfaring inden for rejsebranchen
  • En udadvendt personlighed og et stort nationalt og internationalt netværk inden for turistbranchen 
  • Meget gerne erfaringer fra et andet GSA-bureau, rejsebureau, turistkontor el. lign.
Hvem er vi?
Vi er uformelle, hårdtarbejdende, selvstændige, glade, ansvarlige og vi brænder for det, vi laver, og for den daglige arbejdsglæde. Så hvis du gør det samme, er det måske dig, vi leder efter.

Vores kontor ligger midt i Vejle – to minutters gang fra banegården.

Mere information
Send ansøgning og CV vedlagt referencer til Henrik Koch på hek@related.dk senest d. 12. april – eller snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan de rettes til Henrik Koch på tlf. 22315930 eller hek@related.dk. Samtaler afholdes løbende.

Løn efter kvalifikationer og erfaring. 
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...