22. juni 2015
Store internationale tech-brands debuterer ved årets TechBrief
Når Related til efteråret slår dørene op til årets TechBrief, kan nordiske tech-journalister se frem til præsentationer og produktdemonstrationer fra blandt andre Kingston, Logitech, Creative og MOBOTIX, der alle vil være med på TechBrief for første gang. Som noget nyt rykker eventen i år til Stockholm, og i Related er forberedelserne i fuld gang.

Til september afholder Related for tredje gang TechBrief – en fælles presseevent, hvor interessante tech-brands fra hele verden over to dage møder nordiske journalister og bloggere under samme tag for at præsentere nye produkter og teknologier, diskutere trends, koordinere tests og netværke. 

Stærkt line-up
I år vil flere af de helt store spillere inden for forbrugerelektronikkens verden være at finde på listen over deltagere. Internationale brands som Kingston, Logitech, Creative og MOBOTIX gæster i år TechBrief for første gang, men listen tæller også ”garvede” TechBrief-deltagere som BenQ, NETGEAR, Synology og LG, der alle har været med før.
 
- Det er et stærkt line-up, vi stiller med igen i år. Vi er rigtigt glade for, at tidligere deltagere bakker op om eventen igen, men også at vi kan tiltrække nye store brands. Det bekræfter, at vi har fået skabt et stærkt og holdbart eventkoncept, og vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op til vores tredje TechBrief, fortæller Kathrine Graugaard, der er Account Executive i Related.
 
Det kan være svært for en journalist at afsætte en hel dag til at deltage i en presseevent afholdt af blot ét brand.  Derfor samler Related ved TechBrief flere brands og øger dermed nyhedsværdien for journalisterne. Det er grundstenen i det eventkoncept, som Related introducerede i 2013, da TechBrief for første gang fandt sted i København. 
 
TechBrief midt i Arlanda lufthavn
I år rykker TechBrief til den svenske hovedstad. Eventen afholdes på Radisson Blu SkyCity i selve Arlanda lufthavn – noget, der gør det ekstra nemt for pressen at deltage, fordi journalister fra hele norden stort set kan træde direkte fra flyet og ind i eventlokalerne.
 
- Stockholm er hjertet af Skandinavien, og mange af de store internationale brands styrer deres skandinaviske aktiviteter herfra. Derfor giver det god mening at afholde TechBrief i den svenske hovedstad.  Samtidig er Stockholm ideel set fra et presse-perspektiv, fordi hovedstaden kun er en kort flyvetur væk for journalisterne fra både Norge, Danmark og Finland, forklarer Kathrine Graugaard.
 
De næste par måneder frem mod eventen kommer til at gå med planlægning, presseinvitationer og koordinering med journalister og deltagere, for at få de sidste detaljer på plads inden TechBrief. Selvom adskillige store brands allerede er tilmeldt, er der stadig plads til at få et par enkelte mere med ombord – og i Related arbejdes der i øjeblikket på højtryk for at finde ud af, hvem de sidste pladser skal gå til. 
 
Følg med i nyheder og opdateringer vedrørende TechBrief via Twitter: twitter.com/TechBriefNordic
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...