1. november 2012
Rift om at blive Relateds nye praktikant
Vi er glade for den store interesse, der er for at blive forårets praktikant her i Related.

For nogle uger siden satte vi jagten ind på en praktikant til Related i forårssemestret. Vi har siden modtaget mange kvalificerede ansøgninger, og vi er nu i gang med at afholde samtaler for at finde frem til den helt rigtige person.

Som et led i processen deltog vi i Company Dating på Aarhus Universitet, hvor der blev ”datet” med studerende inden for både kommunikation, logistik og økonomi. 

Det uformelle møde
Company Dating går i alt sin enkelthed ud på, at virksomheder og studerende har mulighed for at møde hinanden til en kort samtale under uformelle forhold. 

For vores vedkommende resulterede eventen i mange relationer med mulige praktikanter – også til kommende praktikforløb. Men der blev også diskuteret potentielle projektsamarbejder i forbindelse med bachelor- og kandidat-opgaver.

Tak til alle ansøgere og dem, som kom forbi til en snak til Company Dating.
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...