6. marts 2012
Relationspleje på rejsemessen i Herning
De tre messedage bød på events, facebook-konkurrence, pressebriefs og præsentation af nye destinationer - samt pleje af vores relationer til folk i rejsebranchen. Der er nu lukket og slukket på rejsemessen, der slog besøgsrekorden fra sidste år med 66.295 gæster – og Relateds udsendte medarbejdere er tilbage i den vejlensiske hverdag.

Det kolde vintervejr i Danmark stod i klar kontrast til den sprudlende varme og glæde, der var at finde i Messecenter Herning, hvor udstillere fra ind- og udland brugte tre dage på at rådgive de mange besøgende i valg af sommerferie, campingvogn og meget andet.

Kø til Kroatien
På den kæmpe og spritnye kroatiske stand, som er på sin jomfrutur rundt til forårets messer, var der forrygende travlt fra morgenstunden om fredagen. Feriehungrende danskere valfartede til standen for at få de bedste tips til rejsen og brochurer med hjem. Flere af gæsterne på standen havde været i Kroatien mange gange – og lagde vægt på, at når man først har været der én gang, så vender man tilbage år efter år.

Det Kroatiske Turistråd er med på facebook-bølgen og har derfor sin egen officielle facebook-side, og under de tre messedage kunne gæsterne deltage i en facebook-konkurrence og vinde rejser til Kroatien. På flere tidspunkter var køen til konkurrencecomputeren et tydeligt tegn på, at gæsterne både var interesserede i at se nærmere på facebook-siden og samtidig lægge billet ind på at vinde sommerferien til Kroatien.

Fredag er typisk journalisternes dag på rejsemessen, og et stort antal rejsejournalister mødte op til Det Kroatiske Turistråds pressemøde med præsentation af den nye destination Zadar, som nu kan nås med direkte Ryanair-fly fra Billund.

Merengue-dans og rom – samt fokus på et turistland i udvikling
I hallen for oversøiske rejsemål var vi i Related til stede på standene for Egypten og den Dominikanske Republik. De varme og eksotiske himmelstrøg lokkede mange interesserede gæster til.

Flere rejsejournalister og rejsebureauer benyttede muligheden for at få et individuelt pressebrief med den regionale direktør for Den Egyptiske Ambassades Turistråd, Nahed El Sobky.

Fredag eftermiddag kunne der smages lokal rom og opleves merengue-dans fra den Dominikanske Republik, som havde slået sig sammen med Spies for at få gæsterne i den ægte caribiske stemning.

Med hjem i kufferten havde vi i Related en kæmpe stak visitkort samt frisk inspiration fra ind- og udland.

Vi tog nogle billeder - se dem her.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...