14. december 2011
Related udtaler sig om navnetrends i magasinet Mobil
Mobilernes navngivning bliver stadig vildere, og måske er det snart muligt at købe mobiler med navne som ’HTC Death’ og ’Samsung Suicide’. Relateds PR-konsulent Kenneth Nygaard Knudsen forholder sig i novemberudgaven af magasinet Mobil til den nye trend og går dermed tæt på mobilens rolle i den enkelte forbrugers hverdag.

”Har I HTC Death eller Samsung Suicide?”

Sådan lyder overskriften i magasinet Mobils store analyse af navngivningstrends inden for mobiltelefoner. I novemberudgaven af magasinet sættes der fokus på, hvordan mobilen i stigende grad får forbrugeren til at føle sig speciel og eksklusiv – og hvordan det påvirker navngivningen.

Og det er måske kun et spørgsmål om tid, før det bliver muligt at købe mobiltelefoner med vilde navne som ’Death’ og ’Suicide’.

Fra at mobiler har haft konservative, småkedelige navne, åbner mobilproducenter som Apple, Samsung, LG og HTC nemlig i stigende grad sluserne for futuristiske navne.

- Vi regner med, at mobilnavnene bliver vildere i fremtiden. Men producenterne skal være forsigtige og vælge navne, der ikke er patenterede eller som minder for meget om konkurrenterne, fortæller Kenneth Nygaard Knudsen i interviewet med magasinet Mobil.

Ifølge Relateds PR-konsulent afspejler navneræset et stadig mere mættet mobilmarked, hvor konkurrenterne toppes om opmærksomheden. Samtidig understreger det, at mobilen er blevet et identitetsskabende produkt, der indtager en stadig mere central placering i det enkelte menneskes hverdag.

- Nokias seneste flagskib, N9, vil nogle måske mene minder mere om noget fra en Star Wars-film end et værktøj, der gør livet enklere og sjovere. Så måske ser vi en ’LG Optimus Extravaganza’ butikkerne, før vi ved af det, afslutter han.

Du kan læse hele artiklen i novemberudgaven af Mobil. Læs mere om magasinet her.
 

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...