5. juli 2012
Related tog skraldet i München og Manchester
Related har sammen med vores søsterselskab Opening hjulpet Doppstadt Danmark med kundepleje-events i München og Manchester. Begge ture indeholdt inspiration, messebesøg og hyggelige oplevelser.

Doppstadt, en dansk importør og reparatør af maskiner til affaldshåndtering, grusgrave etc., ønskede at komme tættere på de loyale kunder – og det skulle ske med to inspirationsture til henholdsvis München og Manchester.

Virksomheden bad Opening og Related om hjælp med koordineringen, og de to søsterselskaber arrangererede i fællesskab de to events. Opening skaffede blandt andet flysæder og hotelsenge, mens vi i Related stod for logistikken på stedet, restaurantbesøg etc. Samtidig fungerede en af vores konsulenter som rejseleder på begge ture.

Fokus på kunderne
Turen til München blev afviklet i begyndelsen af maj i forbindelse med messen IFAT Entsorga. Med 125.000 gæster er det en af verdens største messer inden for affald, spildevand og genbrug.

Udover et par dage i det kæmpe messeområde bød turen blandt andet på autentisk bayersk hornmusik, en fondue-restaurant og en stemningsfyldt ølkælder, der er et af Münchens kendetegn.

Vores konsulent sørgede for alt det praktiske på turen, så sælgerne fra Doppstadt kunne koncentrere sig om at hygge med kunderne og dermed skabe en endnu bedre relation.

Kundepleje i en grusgrav
Det samme var tilfældet på turen til Manchester, som fandt sted i slutningen af juni. Her var målet Hillhead 2012 – en stor messe, der sætter spot på mineral- og byggeindustrien. Messen fandt sted i en grusgrav, der er stor nok til at kunne rumme en mindre dansk provinsby, og der var løbende demonstrationer af overdimensionerede gravemaskiner og sorteringsanlæg.

Derudover oplevede gæsterne på Manchester-turen det engelske højland med får, får og atter får samt en traditionel britisk pub og Manchester Uniteds berømte stadion, Old Trafford.

Begge events blev gennemført som planlagt, og Doppstadt fik mulighed for at komme tættere på kunderne på en uformel måde.

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...