31. oktober 2014
Related styrker Stockholm-kontoret med erfaren PR-medarbejder
Antallet af turismekunder i Related vokser, og derfor har vi ansat en ny Senior PR Executive på Stockholm-kontoret. Helene Hofverberg, der kommer fra en stilling som Nordisk PR- og presseansvarlig for VisitBritain, skal styrke Relateds position på og kendskab til det svenske og Nordiske marked. Og med en fortid på turistkontorer glæder Helene sig til at blive en del af et kreativt bureau, hvor hun kan bidrage med værdifulde indsigter i en branche, hvor PR er nøglen til succes.

Med en voksende kundeskare indenfor turisme opruster Related nu på den anden side af sundet. Helene Hofverberg er fra 3. november ansat som Senior PR Executive på kontoret i Stockholm, hvorfra hun bliver ansvarlig for flere af turismekunderne på hele det nordiske marked. Samtidig skal hun være med til at styrke Relateds position på det svenske marked.
 
Stor erfaring med PR og turisme
Helene Hofverberg er uddannet i Medie og Kommunikation fra Karlstad Universitet. De sidste 10 år har besiddet stillinger for VisitBritain, hvor hun senest har været PR- og presseansvarlig for hele Norden. Hendes tidligere erfaring tæller også en stilling som Press Manager for Innovation Norway. 
 
Turisme og rejser er en passion både fagligt og privat. Helene bruger gerne sine ferier på at rejse med sin mand og børnene på hhv. 5 og 8 år, hvor den sidste rejse gik til solrige Bahia Faliz på Gran Canaria. Samtidig har hun et skønt sommerhus i Sverige, hvor det meste af sommeren bliver tilbragt sammen med venner og familie, mens der sysles med boligindretning. 
 
PR er nøglen i turismebranchen
De næste måneder er det Stockholm-kontoret, der skal sysles med, mens Helene skal introduceres til Relateds mange forskellige turismekunder.
 
- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af et af de ledende bureauer indenfor turisme og blive en del af et større team af kreative og dygtige PR-eksperter. Mit håb er at kunne bringe værdifuld indsigt og viden til både eksisterende og nye kunder. Da jeg selv har arbejdet hos turistbureauer i en årrække, har jeg stor forståelse for de udfordringer, som de fleste organisationer møder. Der er høj konkurrence i denne branche, og PR er nøglen til at få succes som destination, siger Helene Hofverberg.

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...