20. marts 2014
Related søger to nye praktikanter
Related byder hvert semester velkommen til to studerende, der ønsker at få teorierne sat i praktisk perspektiv. Jagten på nye kandidater, der vil være en del af hverdagen i et travlt PR-bureau og have værdifuld erfaring på CV’et, er nu sat ind.

På kontoret i Vejle er to af skrivebordene hvert halve år besat af praktikanter, der hjælper vores PR-konsulenter med de daglige opgaver. Vi søger nu to praktikanter til efterårssemestret 2014, der har mod på at prøve kræfter med PR og kommunikation i praksis. 

Hvad laver praktikanterne?
Som praktikant i Related er dagene sjældent ens. Efter en grundig oplæring og introduktion vil praktikanterne løse opgaver inden for tekstproduktion, pressearbejde samt online markedsføring og beskæftige sig med opdatering af sociale medieplatforme, research, CMS-systemer (websites) og meget andet.
 
Hvem søger vi?
Vi søger praktikanter, der er vilde med at skrive, har styr på retskrivning og trives i en dynamisk hverdag med varierende arbejdsopgaver. 
 
Stillingsopslaget kan læses her og ansøgningsfristen er 1. maj kl. 12.00.
 
Ansøgninger sendes til Strategic Director og Partner Trine Abild på tra@related.dk, ligesom eventuelle spørgsmål også kan rettes til Trine pr. mail eller på tlf. 6155 5869.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...