15. februar 2017
Related søger svensk PR Executive med tech-profil
De seneste år har vi hos Related haft stor tilgang af tech-kunder, og derfor søger vi nu en svensk Account Executive til vores kontor i Stockholm.

Det går rigtig godt – og rigtigt stærkt - i Relateds tech-afdeling. Vi søger derfor en ny kollega, som har lyst til at arbejde med tech-PR på vores kontor i Stockholm.

Som en del af Relateds tech-team vil han eller hun bl.a. komme til at arbejde med pressemeddelelser, håndtering af sociale medier og influencers, samt arrangere og styre events inden for tech og gaming.

I det daglige arbejder tech-teamet med alt fra den overordnede strategiske planlægning og rådgivning – til de mere operationelle opgaver, som koordinering af reviews og tekstforfatning. Arbejdet omfatter både B2B og B2C kunder, som fx Creative, TP-Link, Blue Microphones, Doro, MOBOTIX, Cooler Master m.fl. Derudover holder Related hvert år Nordens største TechBrief, hvor en lang række internationale tech-brands og journalister deltager.

Læs hele stillingsopslaget på dansk her – og på svensk her:
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...