4. februar 2013
Related søger skarp PR-konsulent
Er din pen skarp, dit hoved koldt og dit netværk i pressen stort? Det vejlensiske PR-bureau Related søger en PR-konsulent med styr på pressehåndtering og mediekontakt – med start d. 1. april eller snarest muligt.

Related er et moderne PR-bureau, som arbejder med Public Relations i bred forstand. Vi arbejder med corporate branding, reputation and brand management og krisekommunikation – både via owned og earned media. Strategisk, taktisk og operationelt – og altid med fokus på kundernes omdømme og relationer til omverdenen.

Vi er 12 medarbejdere, og vi dækker hele spektret fra den overordnede rådgivning og strategiudvikling til den konkrete udarbejdelse af pressemeddelelser og tekster samt håndtering af sociale medier.

Vi står med opgaver, kunder og udfordringer til op over begge ører, og derfor søger vi nu en erfaren PR-konsulent til at håndtere PR- og pressearbejdet for en række af vores kunder OG til at pleje vores relationer til medierne.

Krav til uddannelse og erfaring 
Du er enten uddannet journalist eller har en længere videregående uddannelse med fokus på kommunikation. Det vigtigste er ikke din uddannelsesmæssige baggrund, men dit netværk og din erfaring med at finde de rette vinkler og sælge dem til medierne.

Du har flere års bureauerfaring med pressearbejde og mediekontakt. Du kender medierne, journalisterne og kommunikationsbranchen samt de krav, der stilles.

Du vil komme til at arbejde selvstændigt med dine opgaver og kunder. Derfor er det vigtigt, at du er selvkørende og formår at arbejde med flere forskellige kunder, tekster og opgaver ad gangen. Samtidig er du hver dag omgivet af dygtige kollegaer, som står klar med sparring og nye øjne på dine ting, så du arbejder selvstændigt – men aldrig alene.

Hvem er vi?
Vi er uformelle, hårdtarbejdende, glade, ansvarlige og vi brænder for det, vi laver og for den daglige arbejdsglæde. Så hvis du gør det samme, er det måske dig, vi leder efter.

Vores kontor ligger midt i Vejle – to minutters gang fra banegården.

Mere information
Send ansøgning og CV vedlagt referencer og gerne en side med eksempel på en presserelateret tekst, som du har skrevet, til tra@related.dk senest d. 18. februar – eller snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan de rettes til Trine Abild på tlf. 6155 5869. Samtaler afholdes løbende.

Løn efter kvalifikationer og erfaring. 
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...