11. september 2012
Related søger praktikant til forårssemestret
Related har indledt jagten på den studerende, som i det kommende forårssemester vil blive tilknyttet bureauet som praktikant.

Hvert halve år tiltræder en ny praktikant hos Related. Han eller hun vil få mulighed for gennem seks måneder at teste sine færdigheder i et moderne PR bureau.

Praktikanten vil blandt andet komme til at arbejde med tekstproduktion til forskellige medier, researchopgaver og analyser af presseomtale.

Du kan se stillingsopslaget her

Ansøgninger kan sendes til PR-konsulent Trine Abild, som også står til rådighed for eventuelle spørgsmål. Trine kan kontaktes på mail tra@related.dk eller telefon 61 55 58 69.

Ansøgningsfristen er mandag den 22. oktober klokken 12.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...