8. april 2013
Related søger praktikant til efteråret 2013
Hvert semester ansætter Related en studerende som praktikant, og jagten på efterårets kandidat er nu skudt i gang.


Hvert halve år indtager en ny kandidatstuderende ét af skrivebordene hos Related. Som praktikant får vedkommende mulighed for at omsætte teori til praksis i et travlt og moderne PR-bureau.

I løbet af de seks måneder vil praktikanten få indblik i en lang række af de PR- og kommunikationsopgaver, der passerer igennem bureauet. Han/hun kommer til at prøve kræfter med tekstproduktion til forskellige medier, nyhedsbreve, pressearbejde, hjemmesideopdatering, projektkoordinering, sociale medier, research, analyseopgaver og meget mere. 

Læs stillingsopslaget her.

Ansøgninger sendes til PR-konsulent, Trine Abild på tra@related.dk, ligesom eventuelle spørgsmål også kan rettes til Trine pr. mail eller på tlf. 61 55 58 69.

Ansøgningsfristen er den 25. april kl.12, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt – samtaler afholdes løbende.

 

 

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...