2. oktober 2012
Related satser på digital video med ny ansættelse
Related har fra den 1. oktober ansat den erfarne fotograf og video-producer Ditte Koefoed. Hun skal sørge for, at billeder og videoer i fremtiden bliver en integreret del af vores kompetencer.

Hos Related stræber vi efter at være innovative i arbejdet med PR, og derfor er vi gået i gang med at udvikle et helt nyt forretningsområde - PR via visuel kommunikation. Første skridt i den retning er ansættelsen af fotograf og videoproducer Ditte Kofoed. 

Satsningen på video-området åbner for en række nye PR-muligheder, forklarer direktør i Related, Henrik Koch.

- Med udviklingen af internettet og modningen af nye kommunikationsplatforme er digital video for alvor blevet et redskab, vi kan bruge i arbejdet med vores kunder. Vi vil udforske nogle nye PR-vinkler med ansættelsen af Ditte, og vi vil blandt andet integrere video i arbejdet med websider, elektroniske nyhedsbreve, sociale medier og video-pressemeddelelser. 

Erfaren producer
Drivkraften bag den nye satsning er ingen frøken hvem-som-helst. Ditte Koefoed har blandt andet arbejdet for Nordisk Film, Mediaprovider og Berlingske Medier i en årrække, inden hun senest har fungeret som web-redaktør for SOS Børnebyerne.
 
Hos Berlingske Medier var hun sammen med Lisbeth Knudsen ansvarlig for at starte virksomhedens web-tv op, hvilket blandt andet inkluderede oplæring af 250 journalister i produktion af video til nettet. 
 
Derudover har Ditte stået i spidsen for implementeringen af web-tv på Mediaproviders portaler. Her blev succesen GearTV blandt andet skabt. 
 
- Vi har set meget frem til at kunne byde Ditte velkommen. Hun har en enorm erfaring inden for videoproduktion, og jeg er stensikker på, at hun bliver et kæmpe aktiv for både Related og vores kunder, siger Henrik Koch.
 
Nye og effektive fortælleformer
Også den nye kvinde på kontoret ser store perspektiver i PR-baseret videoproduktion.
 
- Related har mange kunder, hvor video-mediet vil kunne være med til at forklare et budskab på en effektiv måde. Noget indhold er ganske enkelt lettere at forklare med billeder end tekst – og det ser jeg frem til at vise, forklarer Ditte Koefoed og fortsætter:
 
- Jeg har erfaring med at integrere mange af de nye medie-platforme og skabe virale synergieffekter, der øger omtalen. Forhåbentligt kan det være med til skabe nye muligheder for kunderne, slutter den nye medarbejder i Related.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...