17. oktober 2013
Related på udkig efter to nye praktikanter
I Related indtages to af vores skriveborde hvert halve år af to kandidatstuderende. Som praktikanter får de mulighed for at omsætte teori til praksis i et travlt og moderne PR-bureau. Og nu er jagten på de nye kandidater skudt i gang.

I løbet af de seks måneder får praktikanterne indblik i en lang række af de PR- og kommunikationsopgaver, der passerer igennem bureauet. De kommer til at prøve kræfter med tekstproduktion til forskellige medier, nyhedsbreve, pressearbejde, hjemmesideopdateringer, projektkoordinering, sociale medier, research, analyseopgaver og meget mere. 

Læs stillingsopslaget her.
 
Ansøgninger sendes til Strategic Director og Partner Trine Abild på tra@related.dk, ligesom eventuelle spørgsmål også kan rettes til Trine pr. mail eller på tlf. 6155 5869.
 
Ansøgningsfristen er den 11. november l kl. 12, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, vi afholder nemlig samtaler løbende.
 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...