22. marts 2016
Related på udkig efter næste praktikant
Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant.

Hvert semester har vi i Related en eller to studerende med på holdet på vores kontor midt i Aarhus. Selvom det kan være svært at tro på i øjeblikket, er sommeren snart lige om hjørnet – og derfor har vi nu indledt jagten på efterårs-semestrets kandidater.

Som praktikant i Related får man rig mulighed for at prøve kræfter med dagligdagen i et PR-bureau og omsætte de tørre teorier til praksis. Praktikanterne er med til alt fra ide- og strategiudvikling til tekstproduktion, pressearbejde, sociale medier og analyser af presseomtale.

Se stillingsopslaget her

Ansøgninger kan sendes til Strategic Director og Partner Trine Abild, som også står til rådighed for eventuelle spørgsmål. Trine kan kontaktes på mail tra@related.dk eller telefon 61 55 58 69.

 Ansøgningsfristen er mandag den 2. maj 2016 klokken 8.

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...