24. april 2009
Related opruster med nyt strategisk partnerskab
Related og reklamebureauet Opening formaliserer nu det tætte strategiske samarbejde, som de to selskaber har haft over længere tid.

Bureauerne har i fællesskab bl.a. udviklet en stor Employer Branding-strategi for Odense Kommune, markedsføringen af klimaaktiviteter i Trekantområdet samt oplysnings- og holdningsbearbejdende kampagner inden for transportbranchen. Fra begge sider ser man fordele i at knytte et endnu stærkere forretningsmæssigt bånd, og det har nu ført til, at ejerne bag Opening har valgt at investere i Related.

- Vi har gjort det rigtig godt gennem det seneste år i Related, men samtidig har vi været på udkig efter en strategisk partner, fordi vi også oplever en stigende efterspørgsel fra vores kunder på nogle af de kommunikationsydelser, som ligger lidt uden for vores kerneforretning. Med det forstærkede samarbejde med Opening udvider vi nu kommunikationspaletten for de kunder, der har brug for det. Samtidig kan vi nu fokusere på at udvikle vores kernekompetencer inden for strategisk kommunikation og PR, fortæller Henrik Koch, der er adm. direktør i Related.

Henrik Koch, der selv bliver en del af den nye ejerkreds, forklarer, at man hos Opening omvendt har trukket mere og mere på Relateds kernekompetencer, da en del af Openings kunder i stigende grad efterspørger ydelser inden for PR og strategisk kommunikation.

Da der udover ejerskiftet primært er tale om et tættere strategisk samarbejde, der skal bygge bro for nye synergieffekter for begge selskaber, fortsætter de to selskaber som hidtil under navnene Related og Opening.

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...