29. juni 2012
Related ønsker go' sommerferie og bliver selv på kontoret
Det ser alligevel ikke ud til at blive strandvejr, og så kan man ligeså godt blive på kontoret. Henover sommeren holder vi Related-telefonerne åbne alle uger, selvom vi kommer til at køre på lavt blus en del af tiden.

Vi har haft et travlt forår på kontoret i Vejle, og vi ser nu frem til at afholde vores ferier hen over de næste par måneder. Vi er i skrivende stund i fuld gang med at overlevere opgaver, lukke projekter og ønske hinanden gode ferier.

Dog vil der minimum være to mand på kontoret henover hele sommeren. Det skal være muligt for vores kunder at komme i kontakt med os, hvis der kommer en hastesag, og vi har kontinuerlige PR-opgaver, der ikke holder sommerferie.

Vi kan som altid fanges på vores hovednummer: 7023 3577 eller mail: info@related.dk.

Og vi ønsker alle jer derude en rigtig god sommerferie – husk både solcreme og gummistøvler.

Med venlig hilsen

Henrik, Trine, Pia, Birgitte, Karin, Kenneth, Peter, Mette, Søren, Michele og Mia
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...