24. september 2014
Related leder efter knivskarpe praktikanter
Hvert semesterhar vi i Related to praktikanter tilknyttet vores medarbejderstab. Vi åbner nu for ansøgninger til forårssemestret 2015. Så kender du - eller er du - en dygtig praktikant-aspirant, er chancen der nu.

I Related har vi stor erfaring med at inddrage praktikanter og give dem et præcist billede af, hvordan det er at arbejde i et moderne PR-bureau. De sidste mange år har vi haft to praktikanter til hvert semester - så vi ved, hvad det kræver at have praktikanter.
 
Hvad vi leder efter
Vi leder efter praktikanter, som har et sprogligt øre og kan omsætte ideer og udkast til fængende tekster i overensstemmelse med dansk retskrivning og kommatering. Samtidig skal de to kommende praktikanter trives i et uformelt og travlt arbejdsmiljø. 
 
Vores nye praktikanter skal være kandidatstuderende på en kommunikationsrelateret uddannelse og have mulighed for at tilbringe et helt semester i praktik os hos.
 
Stor berøringsflade
Som praktikant i Related prøver man kræfter med et væld af forskellige opgaver inden for PR- og kommunikation.  Opgaverne er for eksempel tekstproduktion til nyhedsbreve, pressemeddelelser, webnyheder og sociale medier – og det er projektkoordinering, research og analyseopgaver.
 
Udover at løse opgaver, der ender på kundernes bord, får praktikanterne også indsigt i, hvordan et PR-bureau fungerer, udvikler sig og arbejder med Corporate Branding, Public Communications og Social & New Media. 
 
Stillingsopslaget kan læses her og ansøgningsfristen er mandag d. 20. oktober kl. 08.00.
 
Ansøgninger sendes til Strategic Director og Partner Trine Abild på tra@related.dk, ligesom eventuelle spørgsmål også kan rettes til hende på mail eller på tlf. 6155 5869.
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...