31. januar 2013
Related har fået ny praktikant
Sara Kristensen er i denne uge startet som ny praktikant hos Related. Hun læser på sidste år af cand.ling.merc.-studiet i International Markedskommunikation, PR og Fransk på Aarhus Universitet, og inden specialet vil hun tilbringe seks måneder på kontoret i Vejle.

Før Sara kom til Related tilbragte hun et halvt år som praktikant hos den lille, danske virksomhed Catamaran i Paris, hvor arbejdet bestod i marketingsrelaterede opgaver for danske virksomheder på det franske marked. Derudover har hun en bachelor i Fransk med supplering i Journalistisk formidling.

Hos Related bliver Sara en del af det øvrige team, og hun vil primært assistere med tekstforfatning, website-opdateringer, SEO, research-opgaver og PR-analyser.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...