27. februar 2012
Related går i felten på jagt efter nye praktikant-emner
Hvert semester har Related en praktikant tilknyttet, og jagten er nu gået ind for at finde en ny kandidat til efterårssemesteret.

Hvert halve år kommer der et nyt ansigt i Related. Det sker, når en ny praktikant indtager skrivebordet for et semester ad gangen. Praktikanten er en del af holdet og får her mulighed for at omsætte den teoretiske viden fra skolebænken til praksis. Det betyder blandt andet indsigt i en lang række kommunikations- og PR-opgaver som fx projektkoordinering, pressearbejde, tekstproduktion, research, hjemmesider, nyhedsbreve og analyseopgaver.

Og selvom det nyeste ansigt Søren, næsten kun lige er startet, så er det allerede tid til at kigge os om efter et nyt lysende hoved til efter sommerferien. For man skal stå tidligt op, hvis man skal fange de bedste kandidater.

Derfor kan kommende kandidater møde vores tidligere praktikant og nuværende projektassistent Michele og vores praktikansvarlige Trine til CompanyDating på Handelshøjskolen i Aarhus den 14. marts fra kl. 17.00-20.00.

Se vores praktikopslag her

Ansøgninger kan sendes til Trine Abild, som også står til rådighed for eventuelle spørgsmål. Trine kan kontaktes på tra@related.dk eller 6155 5869.

Ansøgningsfristen er 1. maj 2012.

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...