3. april 2017
Related forstærker tech-teamet
Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm.

Relateds tech-afdeling har de seneste år haft vokseværk med mange interessante projekter og tilføjelser af nye brands til porteføljen. Derfor har vi nu også valgt at udvide vores tech-team med en ny konsulent, Niklas Arnell, som vil få sin daglige gang på kontoret i Stockholm.

Niklas vil sammen med Katrine arbejde med en række af vores store tech-kunder som; Creative, TP-Link, Cooler Master og Blue Microphones. Med sin store erfaring fra gaming-industrien tilfører Niklas afdelingen en masse ny viden, som kan forstærke vores fremtidige arbejde.

Niklas har stor erfaring med PR inden for gaming-industrien, hvilket har været hans fokusområde siden 2002. Han har i sin tidligere stilling som PR-manager for det japanske firma NAMCO BANDAI Nordic AB, været med til at opbygge tætte relationer til de nordiske gaming-medier. Han er blevet rost for sin effektive tilgang til tingene samt sit store engagement. I sin tid som PR-manager lærte Niklas at planlægge succesfulde presseevents, afholde interviews med spiludviklere og andre PR relaterede opgaver. Senest har han haft sin egen PR-virksomhed, hvor han har arbejdet for kunder som Walt Disney Company Nordic og Vertigo 6.

- Jeg er utrolig spændt på at starte hos Related. Som en del af tech-teamet ser jeg frem til at gøre mit bedste for, at vores kunder opnår de PR-resultater, de ønsker. Der ligger en sjov og spændende rejse foran mig, siger Niklas.
 

Niklas Arnell

Account Executive
nia@related.dk
Dir. +46 708 143 180

Niklas kom til Related i april 2017. Han har stor erfaring med PR – særligt inden for gaming-industrien, hvilket har været hans fokusområde siden 2002. Niklas har erfaring som PR-manager i det japanske firma Namco Bandai Nordic AB, hvor han havde tætte relationer til de nordiske gaming-medier. De seneste fire år har han haft sin egen PR-virksomhed, hvor han har arbejdet for kunder som Walt Disney Company Nordic og Vertigo 6. Han stræber konstant efter at finde nye måder at slippe igennem mediestøjen og nå målgruppen på.

Hos Related håndterer Niklas PR for vores internationale kunder inden for tech- og gaming-branchen.

Niklas bruger gerne sin fritid på familien. Når han skal slappe af, snører han løbeskoene og løber en lang tur eller sætter sig med et konsolspil. Derudover kan han godt lide at gå i biografen, gå på nye udstillinger og gå til koncerter.

 

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...