15. marts 2013
Related fik nye relationer og ny inspiration på it-messe
Related er netop hjemvendt fra en af verdens største it- og teknologimesser, CeBIT i Hannover. Med hjem i kufferten fulgte ny inspiration og viden på it-området - samt nye relationer til potentielle kunder.

I forrige uge strømmede it-folket til Hannover, hvor den store CeBIT-messe blev afholdt. Flere tusinde teknologi- og computervirksomheder stod klar til at præsentere og fremvise deres produkter, og for de besøgende var der rig mulighed for at blive inspireret til køb af nyt udstyr.

Related var også til stede i Hannover for at blive opdateret på branchens udvikling. Selvom messen i Hannover ikke længere har ikon-status som messen, der er først med det nyeste, var der alligevel inspiration at hente.

Nye og gamle relationer
En anden vigtig mission for Related var relationspleje. De tre messedage bød således på flere møder med eksisterende kunder og samarbejdspartnere.

Derudover var it-forummet en god mulighed for at skabe kontakt til nye, potentielle kunder, der kunne have brug for en styrket PR-indsats på de nordiske markeder. Vores udsendte vendte således hjem med lommen fuld af visitkort, der skal følges op på i de kommende dage.

Samarbejde over nettet 
Messen havde i år særligt fokus på cloud-teknologi og nye former for samarbejde over nettet. Det kan fx være deling af viden, ressourcer og erfaringer online – en tendens, der vinder mere og mere frem. Et andet tema var it-sikkerhed.

CeBIT afholdes hvert år i marts og besøges af ca. 300.000 it-interesserede, journalister og fagfolk.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...