23. september 2010
Related del af verdensomspændende PR-netværk
Related er for nylig blevet medlem af PR-netværket Tourism Trademark, der er det første verdensomspændende PR-netværk inden for turist- og rejsebranchen.

- Tourism Trademark er verdens første PR-netværk inden for turist- og rejsebranchen, så vi er ret stolte over at være blevet en del af det fine selskab, som pt. arbejder med nogle af verdens største virksomheder som fx Lufthansa, Continental Airlines, oneworld, Worldhotels og SAS, fortæller direktør i Related, Henrik Koch.

Netværket tæller i dag bureauer i Spanien, Italien, Storbritannien, Frankrig, Holland, Belgien, Luxemburg, Indien og USA. Og Related skal således dække hullet på det Skandinaviske marked.

- Udover at give os mulighed for værdifuld udveksling af viden og erfaring på tværs af landegrænser, giver vores medlemskab af Tourism Trademark de eksisterende kunder i netværket mulighed for at udvide deres marked til også at omfatte Skandinavien, pointerer Henrik Koch.

Opgradering på trade- og markedsføringsfronten
Medlemskabet af Tourism Trademark betyder, at vi har valgt at udvide vores kompetencer på turisme-området. Vi har derfor ansat trade- og marketingspecialist Pia Sørensen, som fra 1. november skal rådgive nye og eksisterende kunder omkring b2b-markedsføring inden for rejsebranchen.

- Pia har mere end 15 års erfaring fra hotel- og turistbranchen og kan i kraft af sin erfaring, kompetencer og netværk rådgive vores kunder om, hvordan man som hotel eller destination samarbejder med - og bedst muligt udnytter - rejsebranchens forskellige aktører for at øge sine besøgstal, sin trafik og/eller indtjening, forklarer Henrik Koch og uddyber:

- Vi har længe haft et ønske om at supplere den viden, vi allerede har inden for PR - og markedsføring i turistbranchen, med specialistviden fra ”den anden side af bordet”. Den mulighed har vi fået med Pia, som dels kan rådgive vores eksisterende kunder bedre, dels stå klar til de nye kunder, der måtte komme.

Nyt internationalt website
Som et ekstra tiltag på dette felt lancerer Related i løbet af efteråret et helt nyt website, som får en international afdeling med fokus på international PR og markedsføring inden for turisme.

- Sitet lanceres 1. november og er endnu et led i vores turismesatsning. Det skal gøre os langt mere synlige for internationale kunder og samarbejdspartnere – både inden- og udenfor netværket, slutter Henrik Koch.

Om Tourism Trademark
Turisme Trademark er verdens første PR-netværk inden for turist- og rejsebranchen og er en international organisation af uafhængige marketing- og kommunikationsbureauer med fokus på netop denne branche.

Netværkets medlemmer samarbejder på tværs af landegrænser, samtidig med at det enkelte bureau bevarer sin uafhængighed og lokale specialisering.

Netværket betyder således, at kunderne opnår både lokal ekspertise og international tilstedeværelse. Hvert enkelt bureau i netværket er markedsledende i sin egen region og specialiseret inden for turisme-kommunikation.

Bureauerne i netværket arbejder med alt lige fra branding, public relations og handelsmæssige forbindelser, til krisestyring, event management og reklame.

Se mere på www.tourismtrademark.com

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...