29. november 2013
Rekordmange samarbejdsaftaler indgået på WTM London
Den 4. november var Related på plads i London, da årets udgave af World Travel Market (WTM) – en af verdens største turisme- og rejsemesser – blev skudt i gang. Med mere end 50.000 deltagere fra hele verden og flere indgåede aftaler end nogensinde før var eventen en kæmpe succes, og med nye relationer i bagagen fik Related, hvad de kom efter.

Excel messecenter i London satte scenen for fire dages rejsemesse med skarpt fokus på inspiration, erfaringsudveksling og nye samarbejdsaftaler. Med sig hjem bragte Related ny viden om turismeområdet og ikke mindst en lang række nye relationer til glæde og gavn for såvel nuværende som kommende kunder.

50.000 gæster – fem procent flere end i 2012 – var samlet for at styrke bekendtskaberne, for at snuse til det kommende års trendudvikling og ikke mindst for at forhandle nye aftaler. Det skønnes, at der i år blev indgået aftaler for over to milliarder britiske pund – det højeste beløb nogensinde.
 
På rejsemessen i London havde Related også mulighed for at hilse på vores samarbejdspartnere i Tourism Trademark – et internationalt netværk af kommunikationsbureauer med ekspertise i turismeindustrien. Bureauerne, der samles fire gange om året, deler viden og udveksler erfaringer om turismebranchen.
 
- Turisme er et rigtig stort arbejdsområde i Related, og derfor var vi naturligvis også med til dette mekka for rejseinteresserede og professionelle fra branchen. WTM London er jo et oplagt mødested til at pleje vores stærke kunderelationer og møde nye potentielle internationale kunder, siger Henrik Koch, der er direktør i Related.
 
Hele verden i London
Som en af verdens største rejsemesser samler WTM London alle ender af rejsebranchen. Fx deltog selv fjerne afrikanske og latinamerikanske lande og afsides liggende stillehavsnationer med lokkende udstillinger, hvor strålende farver og eksotisk blikfang nok skulle få rejselysten vækket.

Optimisme i rejsebranchen
Related var også med på tilskuerrækkerne til WTM-events, hvor der bl.a. blev givet bud på sidste nye indsigter, viden og trends i turismebranchen. Og optimismen var til at få øje på.
 
Ifølge en undersøgelse af det engelske rejsemarked er 89 procent af de engelske rejseudbydere optimistiske og 27 procent endda meget optimistiske med hensyn til det kommende års rejseaktivitet. Det skyldes bl.a., at den globale økonomi er i bedring, og at arbejdsløsheden er faldende flere steder.
 
Den spirende optimisme er godt modtaget i Related, og det bliver spændende at se, hvilke projekter 2014 byder på. 
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...