10. juni 2013
Peters Baby - anno 2013
En lille ny relation: Peter Overby er på barsel indtil fredag d. 14. juni.

I 1961 havde det danske lystspil ”Peters Baby” med Dirch Passer i hovedrollen premiere. D. 31. maj 2013 – eller nærmere betegnet 52 år senere - blev Related-familien udvidet med sin egen ”Peters Baby”, nemlig en lille dreng ved navn Johan. Han er eftersigende en sød dreng, men han har indtil videre været skyld i, at vores PR-konsulent, Peter Overby, ikke har været at finde på kontoret i juni måned – af gode grunde:

- Det er lidt ligesom at være på festival – man lider af søvnmangel, og der er tis mærkelige steder, men samtidigt er det vildt fedt og hyggeligt, siger den nybagte far.

Peter er tilbage fra barsel på fredag d. 14. juni, og han vil ligeledes være i arbejdstøjet i den efterfølgende weekend, hvor Related er på optagelse for at færdiggøre et filmprojekt for en af vores kunder.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...