14. marts 2015
Nyt TechBrief-website er online
For nylig gik et nyt website for Relateds årlige presseevent TechBrief i luften. Her kan både journalister og brands holde sig opdateret om kommende TechBriefs, læse om eventkonceptet og tankerne bag og se billeder fra tidligere events.

De sidste tre år har Related med stor succes afholdt TechBrief - den største fælles presseevent for tech-brands i Norden. På de få år har TechBrief udviklet sig til et veletableret eventkoncept og en tilbagevendende begivenhed, som både brands og journalister ser frem til.  Derfor har eventen nu fået sit eget website, som samler informationer om kommende events – og om eventkonceptet generelt – på en let og overskuelig måde.

Enkelt og effektivt koncept
Ideen bag TechBrief er enkel, men effektiv: Journalister fra hele Norden bliver fløjet ind til en dag tætpakket med præsentationer og produktdemonstrationer. I løbet af formiddagen holder de deltagende brands hver 20 minutters præsentation for den fremmødte presse. Efter frokost åbner dørene til produktudstillingen, hvor journalister og brands har rig mulighed for at diskutere trends, demonstrere nyheder og koordinere produkttests.

Bliv klogere på TechBrief

Lær mere om TechBrief-konceptet og fordelene ved den fælles presseevent, læs udtalelser fra tidligere deltagere og se billeder fra tidligere events på det nye website: www.techbriefnordic.com

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...