27. januar 2014
Nye praktikanter i Related
Et fantastisk 2013 blev afsluttet med kransekage, champagne og skøre hatte, som det hører sig til. Juleferien er nu tæt på at være glemt, og januar og hverdagen har gjort sit indtog. Mens regnen falder, og himlen er grå udenfor, er der dog optimisme på kontoret, hvor Related ikke blot glæder sig til det nye år men også over to nye praktikanter

Efter en velfortjent juleferie som afslutning på et 2013, hvor Related både bød en masse nye kunder og dygtige ansatte velkommen, er medarbejderne nu tilbage på kontoret og i fuld gang med 2014’s udfordringer. Blandt dem sidder to nye praktikanter, der glæder sig til at hjælpe Related med at løfte de mange spændende arbejdsopgaver.

Christina Hansen
En af de nye praktikanter er Christina, som er vild med storbyferier, god mad og sin kalender. Praktikforløbet hos Related er en del af hendes studier på kandidatuddannelsen i Medievidenskab på Aarhus Universitet, og hun har desuden erfaring med tekstforfatning og kommunikation fra INET-Design, et digitalt bureau i Århus.
 
Christina har brugt juleferien på at spise klejner og brunede kartofler, spille Candy Crush og skrive eksamensopgaver, og nu er hun mere end klar til at klimpre på tastaturet hos Related.
 
Camilla Andersen
Efter en dejlig juleferie med afslapning, vaniljekranse og gløgg er Camilla startet som praktikant i Related. Camilla er ved at færdiggøre sin kandidat i Virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet og har tidligere været praktikant i en teambuilding-virksomhed, hvor hun var ansvarlig for den eksterne kommunikation. I løbet af studietiden har hun boet i USA, og generelt nyder Camilla at rejse og opleve nye kulturer og trends.

I Related skal Camilla assistere med tekstforfatning, koordinering og research, hvilket både hun og Related ser frem til.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...