28. januar 2010
Nyansættelse i Related - Jeanette Roll
Related har i januar ansat Jeanette Roll som projektkoordinator.

Jeanette har en baggrund som bachelor i engelsk og virksomhedskommunikation fra Handelshøjskolen i Århus, og hun får som husets blæksprutte ansvaret for mange forskelligartede opgaver. Indtil opstarten hos Related har hun studeret cand.ling.merc. i virksomhedskommunikation, og til efteråret skal hun i gang med sit speciale.
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...