21. juni 2011
Ny rapport fra Related: Stort potentiale i de nordiske turister
Relateds nye omfattende rapport omkring potentialet i de nordiske turister er nu klar, og det samme er konklusionen. De nordiske turister er værd at samle på.

Related har gennem længere tid arbejdet målrettet med turisme- og rejsebranchen, og vi har siden starten oplevet en stigende efterspørgsel på viden om det nordiske rejsemarked blandt både kunder og samarbejdspartnere.

Derfor har vi nu udarbejdet en samlet rapport, som besvarer en lang række af de hyppigste spørgsmål omkring de nordiske turister og deres potentiale.

- Formålet med rapporten er at præsentere de nordiske turister for de udenlandske og især oversøiske aktører, som ikke kender dem. Forklare hvem de er, hvor mange penge de har, hvor meget ferie de holder, hvordan de booker – og hvorfor der er så stort potentiale i det nordiske marked, fortæller direktør i Related, Henrik Koch, der håber rapporten kan være et vidensfundament for nye aktører, der planlægger at gå ind på det nordiske marked.

Det tredjestørste outbound marked i Europa
Og argumenterne for at investere i de nordiske lande er mange. Niveauet for indtægter i de nordiske lande er generelt højt - og en rekord-stor procentdel af indkomsten bruges på rejser. Samtidig bruger de nordiske turister op til 90% flere penge på mad, overnatning og attraktioner end den gennemsnitlige europæer.

- Dertil kommer, at vi i Norden har mellem 5 og 6 ugers ferie, og at omkring 60 pct. tager mindst én ferie om året. Det gør tilsammen de nordiske lande til det tredjestørste marked for outbound turisme – og det er en historie, som, vi synes, er værd at dokumentere og fortælle, konstaterer Henrik Koch.

Læs rapporten her (Flash-bladrefunktion)

Download som pdf

Uddrag: Argumenter for at investere i de nordiske turister
  • De nordiske lande er det tredjestørste marked for outbound turisme i Europa
  • Indtægtsniveauet er generelt højt - og en rekord-stor procentdel af indkomsten bruges på rejser
  • De nordiske turister bruger 90 pct. flere penge på mad, overnatning og attraktioner, når de holder ferie end den gennemsnitlige europæiske turist
  • I gennemsnit tager 60 pct. af de nordiske turister mindst en ferie hvert år
  • De nordiske turister har 5-6 ugers ferie hvert år
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...