14. januar 2016
Ny praktikant i Related
Julen varer lige til påske… Nej det’ ikke sandt. Related er vendt tilbage til kontoret efter juleferien – og vi har fået en ny kollega med på holdet. I mandags bød vi velkommen til vores nye praktikant Pernilla, der studerer international marketing management og glæder sig til at bruge de næste seks måneder i Related, hvor hun skal omsætte teori til praksis.

Her i Related er juleferien for længst overstået, og vi er tilbage bag vores skriveborde og i fuld gang med nye spændende opgaver – og bag en af skærmene sidder et nyt ansigt, nemlig Relateds nye praktikant Pernilla.

Stolen er justeret, skærmen pudset, og Pernilla glæder sig til alle de udfordringer og opgaver, hun skal løse som PR-assistent hos Related. 
I løbet af de næste seks måneder skal Pernilla bl.a. prøve kræfter med projektkoordinering, markedsføring på sociale medier, research og en masse tekstproduktion.
 
Fra luft til land 
Pernilla læser international marketing management på Aarhus Erhvervsakademi med speciale i markedskommunikation og eventkoordinering. Tidligere har Pernilla jongleret med flasker, citroner og isterninger i 12 kilometers højde som stewardesse for Thomas Cook Airlines. I øjeblikket bliver hun dog på jorden og er nu klar til nye udfordringer og til at prøve kræfter med en anden side af rejsebranchen: PR og trade. 
 
En helt ny verden
Pernilla har glædet sig hele juleferien til at komme i gang og finde ud af, hvad der venter hende af spændende udfordringer. 
 
 - Jeg har været super spændt på at komme i gang og opleve hvordan PR, markedsføring og eventkoordinering håndteres i praksis. De første dage har været meget intense og fyldt med nye informationer.  Det er som at komme ind i en helt ny verden, fortæller Pernilla. 
 

Pernilla Mouritzen

PR Assistant
B.A Marketing Management
Pfm@related.dk
Dir. + 45 30 70 95 74

Pernilla læser international marketing management på Aarhus Erhvervsakademi med speciale i markedskommunikation og salg. I Related arbejder Pernilla bl.a. med research, sociale medier, marketing, projektkoordinering samt tekstforfatning i form af nyhedsbreve, pressemeddelelser og webtekster. 

Når Pernilla trænger til en pause fra studie og arbejde, tager hun gerne en tur i skoven med sin hund. Derudover har hun er forkærlighed for gamle romaner og nyder at koble af med en god bog og en kop kaffe. I ny og næ kan man også støde på hende i Aarhus’ natteliv.

Pernilla har erfaring med eventkoordinering, markedsføring på sociale medier samt virksomheds kommunikation både fra sit studie og fra tidligere stillinger. Samtidig har hun som stewardesse fået et godt kendskab til den nordiske rejsebranche.

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...