22. september 2016
Ny PR- og kommunikationspraktikant hos Related
Efteråret nærmer sig med hastige skridt, og det betyder, at Related går en ekstra travl tid i møde. Derfor er vi glade for, at vi for snart en måned siden kunne byde endnu en PR-aspirant velkommen på holdet. Maibrit skal være i praktik indtil februar 2017, og hun glæder sig til at prøve kræfter med dagligdagen på bureauet.

For snart en måned siden bød vi velkommen til vores anden praktikant dette semester, Maibrit, der de næste fem måneder bytter skolebænk og notatskrivning ud med kontorstol og pressemeddelelser.

Der har været fart over feltet de første uger, og Maibrit er allerede godt i gang med opgaverne, der blandt andet inkluderer projektkoordinering, research og tekstproduktion – primært for vores turismekunder.

Passion for kommunikation
Maibrit læser på 9. semester på kandidatuddannelsen i Virksomhedskommunikation, og nu, hvor hun netop har afsluttet et sommerskolefag, er hun klar til at give den fuld skrue hos Related. Maibrit har ikke kun erfaring med kommunikation fra sit studie, men også fra sit studiejob som tekstforfatter, hvor hun har beskæftiget sig med kommunikationsopgaver og målgruppetænkning. 

- Efter mange år som studerende, hvor jeg har arbejdet intenst med kommunikationsteorier i alle afskygninger, kribler det virkelig i fingrene for at komme ud at afprøve dem i praksis. Jeg ser frem til en hverdag, der ser helt anderledes ud, end hvad jeg før har været vant til. Jeg betragter mit praktikforløb som en rigtig god mulighed for at blive kastet ud i en masse spændende PR- og kommunikationsopgaver og få suget en masse erfaring til mig, fortæller Maibrit.
 

Maibrit Hovedskou

Account Assistant
Stud.ling.merc i virksomhedskommunikation
mah@related.dk

Maibrit læser Kandidatuddannelsen i Virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet. Hos Related arbejder hun primært med tekstproduktion, blandt andet nyhedsbreve, webtekster og pressemeddelelser, men er også med til at koordinere projekter og arrangere events.

Når Maibrit holder fri og trænger til et pusterum, kan hun få mange timer til at gå i køkkenet med at prøve nye opskrifter og ideer af. Hun hopper også gerne i Nike-skoene, tager musikken i ørene og nyder at gå lange ture rundt i Aarhus by. Derudover holder hun meget af at tilbringe tid sammen med sine veninder – hvad enten det betyder hygge over en god flaske vin, biografture eller shopping.

Maibrit har erfaring med tekstproduktion og forskellige kommunikationsopgaver fra sit studiejob hos JH Media.

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...