27. november 2015
Ny Facebook-side dedikeret til nordiske outbound rejsenyheder
I november 2015 lancerede Related siden ”Related - Nordic Travel News” på Facebook. Her vil vi løbende poste om alt, hvad der rører sig inden for den nordiske rejsebranche, de nyeste trends og tendenser, nyheder fra rejseindustrien og spændende projekter.

Vidste du, at den mest populære destination blandt nordiske rejsende i 2015 var Spanien? Eller at luksuriøse hotelfaciliteter såsom private pools i højere grad efterspørges af rejsende fra Norden? Hvis svaret er nej – eller hvis du ønsker flere af den slags facts – hører du måske til dem, der vil finde Relateds nye Facebook-side ”Related - Nordic Travel News” interessant. 

Facebook-siden, der blev lanceret i starten af november, er skabt for at give branchefolk inden for rejse og turisme et indblik i de seneste trends og nyheder fra den nordiske outbound rejsebranche. 
 
- Vi har længe gået med tanken om lancere en side, hvor vores kunder, partnerbureauer og andre interesserede på en nem og overskuelig måde kan orientere sig om de seneste nyheder og tendenser inden for branchen. Det er nu blevet til en Facebook-side, forklarer Henrik Koch, direktør og partner i Related.

Siden vil på ugentlig basis blive opdateret med både oplysende, inspirerende og underholdende insider-viden - noget som Related efter mange år i branchen har masser af.
 
- I forbindelse med vores daglige arbejde i og med turismebranchen støder vi dagligt på spændende ny viden om de nordiske turister - og den vil vi rigtig gerne dele, så andre også kan drage nytte af den, fortæller Henrik Koch.
 
Følg med på ”Related - Nordic Travel News” ved at klikke her
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...