2. marts 2012
Ny adresse og nye relationer
Vi er flyttet til Havneparken, hvor vores søsterselskab Opening i forvejen holder til. Naboskabet danner ramme om et stort og kreativt kommunikationshus i Vejle.

Forleden flyttede vi fra Dæmningen og til spritnye lokaler i Havneparken. Selv om flyttekasserne kun blev flyttet nogle hundrede meter, betyder flytningen meget, når samarbejdet skal køre og kreativiteten flyde.

- Med 11 ansatte er vi allerede det største PR-bureau syd for Aarhus og vest for København, og nu kommer vi under samme tag som 25 dygtige mennesker hos vores søsterselskab, Opening. Det betyder, at vi i fællesskab kan tilbyde en endnu bredere vifte af kompetencer og færdigheder, forklarer Henrik Koch, direktør i Related.

Led i større plan
Flytningen er sidste del i vores forretningsændring. For få måneder siden blev navnet ændret, og strategien lagt om.

- Vi har skiftet identitet og vision i Related, og nu er det tid til, at de fysiske omgivelser matcher vores mål om at blive Skandinaviens mest kreative og innovative PR-bureau. Der skal med andre ord være højere til loftet og flere farver på væggene, siger Henrik Koch.

Selve flytningen skete fredag den 24. februar og uden de store kvaler. De mange netværkskabler blev sat i de rigtige stik, kasserne blev pakket ud og de enkelte skriveborde blev indrettet efter behov. Og allerede i den første uge på den nye adresse har der været sparring og hygge med vores kolleger i Opening.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...