9. september 2009
Related er flyttet
Mandag d. 31. august 2009 åbnede Related dørene til de nye lokaler på Dæmningen 34 i Vejle.


Beslutningen om at flytte Related til Vejle blev taget i forbindelse med en strategisk beslutning om at arbejde tættere sammen med reklamebureauet Aakjærs for sammen at skabe en stærkere kompetence-palet til gavn for vores kunder. Samtidig styrker det medarbejdernes udvikling at arbejde i et større branchefællesskab.

- Vi vil sammen udgøre en kompetent og stærk familie ude i markedet, og for at styrke synergierne Aakjærs og Related imellem var det et naturligt skridt at tage, forklarer direktør Henrik Koch. Han understreger, at en mere central placering i Danmark gør det nemmere at udleve Relateds kundestrategi om at have fokus på afstemning, nærvær og udvikling i vores kunderelationer.

Related er meget glade for at være flyttet til de nyistandsatte, lyse lokaler, hvor der nu er 258 m2 at boltre sig på. Alle kunder, samarbejdspartnere og venner af huset er meget velkomne til at kigge forbi.

I forbindelse med flytningen har alle medarbejdere fået et nyt direkte nummer, mens hovednummeret bibeholdes.

Læs mere om Aakjærs

 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...