19. april 2011
Mange gode bud på en kommende minister-praktikant
Så kom dagen, hvor ansøgningsfristen til stillingen som minister-praktikant i Related udløb – og vi har fået rigtig mange gode og kvalificerede ansøgninger.

Vi er utrolig glade for og stolte over, at så mange har lyst til at prøve kræfter med dagligdagen i et travlt kommunikationsministerium.

Vi vil inden påske opstille de udvalgte kandidater til valg og ser frem til at høre deres valgtale onsdag eller torsdag i uge 17. Det har været en hård udvælgelsesproces, men vi er overbeviste om, at vi har udvalgt de rigtige aspiranter til at dyste om posten som minister-praktikant i Related. 

Rigtig god påske herfra.
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...