19. juni 2012
Kom til møde i Stuen
I Related snakker vi ikke bare om kreativitet, vi indretter os også efter det – bogstaveligt talt. Derfor ligner vores mødelokale ikke andre PR-bureauers. Der er blandt andet en gammel gyngestol, et bornholmerur og broderi på væggen.

På engelsk kan related betyde ’i familie’. Familien er det sted, hvor relationerne er stærkest, og derfor har vi ladet os inspirere af familien som metafor.

Familiens hjerte er dagligstuen. Det er husets bedste rum. Her er rart at være og dialog mellem mennesker. Det er værdier, vi gerne vil forbindes med – så når vi går til møde, går vi ind i Stuen. Og vi tager gerne kunder og samarbejdspartnere med.

Gamle ting – moderne tænkning
Bare fordi der er en gammel gyngestol og et bedaget bornholmerur, betyder det ikke, at vi er gammeldags og støvede. Tværtimod. Vi er et moderne PR-bureau, og vi er ikke bange for at tænke nyt. Men det vil vi vise gennem vores arbejde og vores ideer – ikke gennem et high tech-mødelokale.

Det er inspirerende at arbejde i noget, der ikke ligner alle andre mødelokaler i verden. Det giver skæve ideer og nye løsninger. Og det minder os om, at vi skal tænke nyt og anderledes.

Ridser i det overfladiske
Stuen er også et spark over benet til kommunikationsbranchen, der er præget af kolde materialer (og typer). Men bare fordi man har glasborde, stålinteriør og smarte facader, betyder det ikke, at man er dygtig til sit arbejde.

Med andre ord er Stuen en stille protest mod det luftige og overfladiske. Vi tror på dybde, dialog, personlighed og ærlighed – netop det, man forbinder med en stue.

Kunderne føler sig hjemme
På væggen i Stuen hænger vores logo. Det er ikke skåret i aluminium, men broderet i blødt materiale med en nøjagtig nål.

Det broderede logo giver det sidste pift til vores hyggelige mødelokale, der også er blevet taget godt imod fra vores kunder. De smiler, når de træder ind af døren. Det bryder isen mere end et ”Nå, kunne I godt finde det?”.

Stuen er med andre ord med til at styrke forholdet til kunderne. Og så er vi tilbage ved relationerne.
 
 

Om Related

Related er et moderne PR-bureau, der arbejder målrettet med pleje af virksomheder og organisationers omdømme og relationer til omverdenen. Det gør vi både på de platforme, du selv ejer, og på de platforme, du ikke kan kontrollere.

Vi tænker PR bredt. Vi tror ikke på at være eksperter inden for alle kommunikationsdisciplinerne. Men vi tror på at være specialister inden for PR, og på at tænke kreativt og innovativt hver eneste dag. Faktisk tror vi, det er den rigtige – og eneste – vej at gå som moderne PR-bureau.

Læs mere

 

De 3 seneste nyheder

Ny praktikant hos Related

Vi har travlt for tiden. Derfor er vi glade for at kunne byde vores nye praktikant Ellen velkommen på holdet...

Related forstærker tech-teamet

Foråret er endelig kommet. Udenfor begynder alting at vokse - og det samme gør Related. Det seneste skud på stammen hedder Niklas Arnell, der skal være en del af Relateds kontor i Stockholm...

Related på udkig efter næste praktikant

Vi har netop indledt jagten på efterårets praktikant...